Quarantaine voor C1 en D1: zwemmen afgelast!

Quarantaine voor C1 en D1: zwemmen afgelast!

In verband met de coronabesmettingen en quarantaine verplichtingen binnen de C1 en de D1 hebben wij als activiteiten commissie besloten het zwemuitje van morgen niet door te laten gaan. Afgelopen dinsdag is er wel getraind door deze teams en door een aantal kinderen die nu ook in quarantaine moesten of milde klachten hebben en wachten op een testresultaat. We zijn op deze training langer dan 15 minuten in nauw contact geweest met elkaar en adviseren daarom in overleg met de GGD uit voorzorg een zelftest te doen, dit geldt ook voor de desbetreffende trainers. Wil je meer informatie verwijzen wij je graag naar rijksoverheid.nl/corona

Wanneer er al betaald is voor het zwemuitje zal het desbetreffende bedrag worden teruggestort. We hopen het uitje zodra het wel weer mogelijk is alsnog door te laten gaan. 

We hopen op jullie begrip. 

Groetjes Stefan, Janneke, Sharon, Simone en Manon 

En namens Bestuur en TC

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram