Einde van het seizoen, de voorzitter spreekt.

Einde van het seizoen, de voorzitter spreekt.

Deze week zijn de laatste trainingen en dan begint de schoolvakantie. Vanuit een onwerkelijk en relatief rustig seizoen naar een hectisch slot. Naast de trainingen vanaf maart zijn er door de activiteitencommissie vele activiteiten voor de jeugd georganiseerd om toch maar de binding te houden met de club. Zo was er de bingo, een speurtocht, een dagje Drouwenerzand en natuurlijk het tentenkamp. Eind mei kwam opeens het signaal dat er ook weer competitie gespeeld mocht worden. Fijn voor de jeugd, de trainers, de ouders dat dit toch nog mogelijk was om het gevoel van een echte wedstrijd weer eens te ervaren. Daarnaast was dit ook een mooie gelegenheid om voor de nieuwe jeugdleden eens kennis te maken met het echte wedstrijdkorfbal.

Zaterdag a.s. is er ook voor de senioren nog een heuse oefenwedstrijd (red. 10 juli 15 uur) met na afloop een BBQ. Zo kunnen ook zij een bijzonder seizoen mooi afsluiten. Achter de schermen zijn de diverse commissies en het bestuur alweer druk bezig met het volgende seizoen. Dit is altijd een drukke periode, teamindelingen, begrotingen, jaarplanningen en de bezettingen van de commissies. Dit laatste is nog een lastige, met de ambities van de club zijn we ook handjes nodig en die hebben we op dit moment te weinig. Op dit moment doen een aantal mensen heel veel. Deze verdeling willen we graag anders, het is namelijk nog altijd zo dat vele handen licht werk maken. Er zal hier op een later moment meer aandacht aan worden besteed en een oproep voor worden gedaan.

Vanaf deze plek wil ik alle mensen die op wat voor manier dan ook afgelopen seizoen hun steentje hebben bijgedragen voor onze club Zunobri heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Bedankt!

Voor nu wens ik iedereen een fijne vakantie en veel gezondheid toe. Tot ziens in augustus en dan maken we er met z`n allen weer een mooi seizoen van.

Namens het bestuur,

Henk Nieuwenhuis

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram