Korfbalvereniging Zunobri zoekt mannen!

Korfbalvereniging Zunobri zoekt mannen!

Wil jij je talenten laten zien op de velden van Zunobri in combinatie met gezelligheid? Dan is dit je kans!

Voor volgend seizoen is de korfbalvereniging Zunobri uit Zuidhorn, op zoek naar mannen die willen korfballen. Dit kan zowel op wedstrijd niveau als recreatief niveau. Zunobri is een stabiele vierdeklasser waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. De selectie is een plezierige groep in de leeftijd van 18 tot 34 jaar met twee ervaren trainers voor de groep. Om volgend jaar een bredere selectie te hebben zijn we op zoek naar mannen, maar iedereen is welkom! Wil je geen competitie spelen maar wel lekker een balletje gooien dan is dat ook mogelijk. Kom gezellig een keer mee trainen om de sfeer te proeven en te kijken of dit wat voor je is. Voor meer informatie op www.zunobri.nl stuur je een mail naar secretaris@zunobri.nl.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram