Geslaagde sport2Daagse korfbalvereniging Zunobri

Geslaagde sport2Daagse korfbalvereniging Zunobri

Op 6 en 7 mei vond de eerste editie plaats van de sport2daagse in Zuidhorn. Een prachtig initiatief van De Boshut Kinderopvang om zoveel mogelijk kinderen met zoveel mogelijk sporten in aanraking te laten komen. Ook bij korfbalvereniging Zunobri konden kinderen kennismaken met deze prachtige balsport. De sport2daagse was een groot succes, binnen een mum van tijd waren alle beschikbare plaatsen bezet.

Maar liefst 120 kinderen kwamen langs in het Johan Smitpark en op het sportterrein van Zunobri aan het Van Starkenborghkanaal. Enthousiaste trainers stonden klaar om de kinderen in een half uur tijd spelenderwijs te leren schieten en de techniek van het korfballen bij te brengen. En omdat er niets leuker is dan samen te spelen werd er afgesloten met een fanatiek partijtje korfbal. Het plezier van zowel de kinderen als de Zunobri-trainers spatte er vanaf en Iedereen kreeg na afloop een leuke goodiebag mee naar huis.

Kinderen die deelnamen aan de sport2daagse mogen tot de zomervakantie gratis meetrainen met een van de jeugdteams van Zunobri. De allerkleinsten van 3 – 6 jaar zijn van harte welkom bij de Kangoeroeklup, maar ook voor alle andere leeftijdscategorieën is er een geschikt team. Naast dat je er goed kan leren korfballen is Zunobri ook een hele gezellige vereniging, waar tal van leuke activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Meer informatie is te vinden op de website van Zunobri en op de speciale nieuwe website voor jeugdleden: https://komookbijons.zunobri.nl

  

Persbericht
Door: werkgroep Werving

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram