Weet u het nog? Het verleden dicht bij gebracht!

Weet u het nog? Het verleden dicht bij gebracht!

ZUIDHORN – In deze rubriek regelmatig een video terugblik uit het rijke ruim 40 jarige verleden van onze mooie club. Deze keer het seizoen 2009/2010, alweer ruim 10/11 jaar geleden!

Te beginnen met een prachtig ondeugend lied tijdens het Zunobri kamp 2009 van onze toenmalige D pupillen meiden. Wie herkent ze nog? 

De huidige generatie zal het niet meer weten maar Zunobri deed een paar jaar achter elkaar met het Ultimate Frisbee toernooi mee in Groningen, met ijzersterke teams want een paar jaar achter elkaar kwam Zunobri in de finale van dit sportieve en leuke evenement. Robert Jan Hidding neemt u als verslag gever mee wat er backstage allemaal gebeurd. 

In dit seizoen werd trainster Jantine de Vries met haar B-team toen kampioen in maart 2010. Met zijn allen onder de douche is een mooie traditie, korfballers douchen dus echt gemengd zoals je ziet. Ook hier weer veel bekende gezichten. En uw verslaggever hoort hem nooit meer maar het Zunobri lied werd hier goed gezongen!

Meer van het verleden zien? Kijk hier op ons YouTubekanaal

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram