Update veld- en zaalcompetitie

Update veld- en zaalcompetitie

Sinds de 2e lockdown is ook deze competitie platgelegd. Wat de korfbalbond gaat doen met de wedstrijden die nog niet gespeeld zijn en ook de vraag hoe gaat het met de zaalcompetitie, wordt  beantwoord op de website van de KNKV. 

Hier een samenvatting van de besluiten. Het gehele bericht kan je lezen door hier te klikken.

De veldcompetitie voor het breedtekorfbal is afgesloten. De niet gespeelde wedstrijden worden niet meer opnieuw ingepland. Voor het wedstrijdkorfbal (alleen ons eerste team, red.) worden de niet gespeelde wedstrijden in de doorlopende competities in het voorjaar ingehaald. 

Zaalcompetitie

Officieel zal de zaalcompetitie 21 november starten.
In deze bijzondere coronatijd, waarin we even geen wedstrijden mogen spelen, is Team Competitie toch volop bezig met de planning van de zaalcompetitie. Hier zit natuurlijk een onzekere factor in, omdat nog niet bekend is wanneer er weer gestart mag worden met competitiewedstrijden. Wel gaat het proces van de competitieplanning volledig door, om zo snel als mogelijk weer te kunnen spelen. Zeker omdat er momenteel getraind kan worden door alle leeftijdscategorieën.

Het KNKV komt binnenkort met een routekaart waarin de opties per startmoment zijn uitgewerkt. Deze routekaart wordt momenteel door het bondsbureau en bondsbestuur uitgewerkt. De verwachting is dat er aanstaande dinsdag een persconferentie is van de Rijksoverheid. De eventuele uitkomsten hiervan wil het KNKV meenemen in de routekaart, die vervolgens met de verenigingen gedeeld wordt.

Inmiddels heeft het wedstrijdsecretariaat het concept programma al toegestuurd gekregen. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram