Drachten net iets zuiverder dan Zunobri B1

Drachten net iets zuiverder dan Zunobri B1

Op 5 sept 2020 moest Zunobri B1 van der Wiel in Drachten. In het begin speelden we met veel energie.

Ondanks onze goede verdediging werd het eerst 2-0 voordat Juul de bal onderschept en naar Mare paast en zij meteen scoort.  Vervolgens nog een andere Bolsteractie maakt ‘t 2-2. Daarna was Tessa aan de beurt, zij scoort 2-3. Doris mist helaas vervolgens een strafworp, maar deze wordt gevangen door Tessa en zij maakt het 2-4.

Jammer meteen een schot tegen 3-4

En nog een 4-4. Regen zorgt voor een iets minder fanatieke strijd. Wat uitglijders van Yoram en de bal glipt regelmatig uit de handen van onze tegenstander. Toch wordt het 5-4 voordat het pauze is.

Na de pauze zit het ons niet meer mee. Voordat we het weten is het 9-4?

Ondanks mooie verdediging van Zhara, schoten van Yoram op de korf, bal er tussenuit tikken door Mirthe, en ook alle andere mooie acties en ondersteuning van de andere spelers. Na nog meerdere schoten op korf (2 succesvolle van Mare en 1 van Mirthe, natuurlijk door het sublieme spel en ondersteuning van het hele team), wordt het uiteindelijk 13-7.

Mooie wedstrijd met pit. Ongeveer even sterke teams. Mooie kansen. Maar bij ons gingen ze er niet altijd in en bij tegenstander wel. Ons Team groeit duidelijk.

Door Roos Henstra en Brechtje Maas

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram