Ook Zunobri kamp en Geraniumactie afgelast

Ook Zunobri kamp en Geraniumactie afgelast

Beste leden,

Onlangs heeft de bond besloten om het hele komende veld seizoen af te lassen en de deuren van de verenigingen gesloten te houden. Dit betekend ook dat andere korfbal gerelateerde activiteiten niet door gaan, zoals de geranium actie en het korfbalkamp. Nu zal niet iedereen de geranium actie missen, maar hier thuis toch een flinke teleurstelling over het niet door gaan van het Kamp. Heel jammer maar noodzakelijk, zoals het er nu uitziet. Of er nog een afsluitende activiteit komt na 1 juni zal afhangen van de ontwikkelingen in de komende maanden.

Wij wensen iedereen veel sterkte en een goede gezondheid toe in de komende tijd.

Namens het Bestuur
Sytse Henstra
Secretaris

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram