Zunobri E1 ruikt de winst!

Op deze eerste zonnige zaterdag treedt de voltallige E1 aan voor de wedstrijd tegen de E4 van Nic uit Hoogkerk. Chiara, Kevin, Kim, Rifks en Stan beginnen na een goede warming-up waar de ballen één voor één in de korf belandden, vol enthousiasme aan de wedstrijd. En óók tijdens de wedstrijd gaat het goed – na ‘n tijdje schiet Rifka op de korf en hij gaat erin, helaas verdedigd… na een goed opgebouwde aanval krijgt Rifka nog een kans en deze gaat er helaas niet in. Ook chiara krijgt een kans om van afstand te schieten. Kevin verijdelt de kansen en schiet, na een wederom goed opgebouwde aanval, rustig en beheerst 1-0!
Meteen daarna ruikt de tegenstander zijn kans en wordt het 1-1.
Zunobri komt terug en met goed samenspel wordt het 2-1.
De tweede helft begint met twee doelpuntenvoor Nic. Zunobri geeft goed tegengas, en Kim krijgt een paar mooie kansen. Ook nu breekt Nic door met een paar scores.
Het is een waar gevecht om de bal en beide teams zijn super-fanatiek! Met 2-5 gaan ze de rust in.

Daarna begint Zunobri met 3 schoten, die allemaal de korf raken maar er niet ingaan. Nic breekt door en scoort.
Het blijft een mooi fanatiek spel met mooi samenspel en wisseling van balbezit. Kevin scoort van enige afstand een práchtig punt. 3-6. Dat lukt ‘m nog ‘n 2e keer, maar die wordt afgekeurd. Nic heeft aanzienlijk meer geluk en scoort nog ‘n paar keer uit een counter. Na 5 schoten op korf lukt het Rifka on te scoren en het is 4-8 als ze aan de laatste helft beginnen. Allebei de teams geven weinig ruimte en het lukt Kevin om nog ‘n keer te scoren. Met een doorloopbal komt Nic ook weer terug. Wat ‘n spannende wedstijd!
De E1 laat zien dat ze goed op elkaar ingespeeld zijn met een snel en fel spel. Voor het eerst dit seizoen scoren ze een aantal doelpunten en was het, ondanks een einscore van 5-11, een gelijkwaardige en spannende wedstrijd. Met rode hoofden van inspanning worden de strafworpen gedaan, waar Stan maar liefst 3 keer scoort.