Zunobri D1 doet zichzelf tekort

Zunobri D1 doet zichzelf tekort

Vandaag werd de laatste wedstrijd van het veldseizoen gespeeld in Leek/Tolbert tegen de kampioen van de competitie. Het team van sponsor Schoenmode Land was dus gewaarschuwd. Coach Tjeerd stuurde het eerste kwart Damien, Merle, Alberto en Kim het veld in. Lara was afwezig en topschutter Tess mocht haar krachten even sparen.
Het eerste fluitsignaal zorgde bij beide teams voor veel dynamiek. Een hoog tempo met veel doelpogingen van met name Zunobr. De term ‘counterkorfbal’ kwam zelfs ter sprake; de bal afpakken, zo snel mogelijk naar de andere kant en gooien maar. Helaas vaak zonder resultaat, want de rust in het schot ontbrak. Jammer, maar iedereen speelde vol overtuiging. Met de rust was het 3-2 voor de thuisploeg.

Na rust was het gelijk 4-2 en daarmee was het verschil eigenlijk gemaakt en daarmee deed Zunobri zichzelf tekort. Toch zeker een keer zoveel doelpogingen werd ondernomen dan de tegenstander, maar na 40 minuten stond er een eindstand van 7-3 op het scorebord. Al met al een leuke wedstrijd en het belooft een leuk zaalseizoen te worden.

Scoreverloop;
1-0

1-1 Merle
2-1
2-2 Alberto (strafworp)

3-2 Ruststand

4-2
5-2

5-3 Kim
6-3 (strafworp)
7-3 eindstand

Door Tjibbe Jan Werksma

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram