Zunobri A1 speelt goed

Zaterdag 1 juni stond de wedstrijd tegen WSS (Oude Pekela) op de planning. A1 ving de wedstrijd aan met een spelers aangevuld uit de B1 (Jesse) en C1 (Yoram). In de eerste helft ging het de eerste 10 minuten gelijk op. Opmerkelijk was dat onze Yoram ons eerste punt scoorde! Zoals gezegd waren de teams in dit deel aan elkaar gewaagd. Na tien minuten stond de stand op 2-2. WSS liep echter uit door een aantal fraaie afstandsschoten. 2-5. Onze A1 bleef echter goed druk uitoefenen en wist WSS lange tijd goed tegen te houden. Door mooi spel wist onze A1 22 minuten de stand op 6-6 te brengen. Verdedigend e aanvallend werd er goed en snel spel neergezet. De eerste helft werd dan ook met deze stand door Fred afgefloten.

In de tweede helft was het WSS die gelijk weer uit liep. Na ongeveer vijf minuten stond het op 6-9. Ons team bleef echter volop op zoek naar de korf. Het was echter WSS die de stand op 6-10 bracht. Door een mooi afstandsschot van Bram werd het 7-10. De teams waren ook in de tweede helft behoorlijk aan elkaar gewaagd. Dat was ook te zien in de kansen en doelpunten. Na ongeveer 20 minuten in de tweede helft stond het 8-12. Een mooie doorloopbal van Merel bracht Zunobri op 9-12. De laatste minuten van de wedstrijd gingen in. Verdedigend hield Zunobri goed stand en gaf bijna geen kansen meer weg. Toch was het WSS die opnieuw scoorde. Sanne wist ons op 10-13 te brengen. In de laatste minuut wist WSS de stand met een mooi afstandsschot op 10-15 te brengen. Nienke bracht ons op 11-15. Al met al een mooie wedstrijd waarin ons team dat gesponsord wordt door Kees Afman hard heeft gewerkt tegen het fysiek sterkere WSS.