Mooie thuisoverwinning voor Zunobri F1!

Mooie thuisoverwinning voor Zunobri F1!

Zaterdag 25 mei speelde Zunobri F1 wederom tegen het team van Surhuisterveen It Fean F1, maar deze keer thuis. De uitslag vorige week was 10-9. 
 
Deze keer hoopt F1 op een heuse thuisoverwinning. Zunobri F1 en It Fean F1 gaan beide als een speer van start. De punten vallen al snel aan beide kanten en na 30 minuten hebben zowel Melle, Daan, Charlotte, Syra en Eline allemaal gescoord. De stand is dan 7-5. Na de pauze zijn beide teams nog steeds aan elkaar gewaagd en worden, er toch wel, vele kansen door Zunobri gemist. Na 10-8 word Charlotte nog gewisseld voor Eline. Waarna er nog een spannende partij volgt. De fanatieke Zunobri supporters houden hun adem in als de score oploopt naar 12-11 met nog weinig speeltijd te gaa. Na het fluitsignaal van scheidsrechter Manon Brander, juichen zowel de spelers als supporters van Zunobri met hun thuisoverwinning van 12-11. 
Op naar volgende week! Dan speelt  Zunobri F1 thuis tegen Olympia. 
 
Wie wil ook deel uitmaken van dit topteam? Elke dinsdag trainen we van 18.00 tot 19.00 
Veld adres
Van Starkenborghkanaal ZZ 1b
9801 AX Zuidhorn
 
Met dank aan sponsor autowascentrum Noordhorn
 
Geschreven door Jolanda Werksma
 
Syra, Daan, Eline
Melle, Charlotte
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram