Zunobri E1 wordt steeds beter

Vandaag trad Zunobri E1 thuis aan tegen het sterke AVO E1. De coaching was in handen van Janneke van Hielkema, die Sharon en Tjeerd wegens andere verplichtingen verving.

Het eerste kwart werd gestart met Merle, Kim B, Kim W en de debuterende Alberto. Zunobri begon erg voortvarend, want na een paar minuten was het 1-0 door Kim W. die een mooie aanval afrondde. Helaas bleek dit geen vervolg te krijgen, want AVO zette de wedstrijd na een paar prachtige schoten volledig op z’n kop. Toen de stofwolken waren neergedaald stond er 1-5 op het scorebord na het eerste kwart. Had Zunobri dan geen kansen meer gehad? Ja, zeker wel, maar de schoten van Alberto waren net niet scherp genoeg en Merle en Kim B hadden kleine kansjes die met wat meer geluk een punt hadden kunnen opleveren.

Tess, Lara, Kevin en Stan konden hun borst natmaken om de achterstand te verkleinen. Er werd flink aangevallen en verdedigd, maar het was AVO dat uitliep naar 1-9. De rust werd gebruikt om de tactiek nog eens door te nemen.

Merle, Alberto, Kim B en Kevin mochten aan de tweede helft beginnen en hóé! Merle liep zich goed vrij en scoorde prachtig de 2-9! AVO leek even van slag en er waren kansen over en weer. Het viel op hoe goed onze spelers elkaar steeds beter weten aan te spelen en doelpogingen te creëren. De tegenstander liet zich echter ook weer zien en het lukte hen uit te lopen naar 2-11.

In het vierde kwart stonden Kim W, Stan, Tess en Lara voor de opdracht om nog eens flink tegenstand te bieden. Dat lukte gelijk en Tess scoorde met precisie de 3-11. Enkele doorloopballen werden uit de hoge hoed getoverd, maar werden helaas net niet gescoord. Ook nu viel weer op dat onze E1 steeds beter wordt en het spelletje meer en meer onder de knie krijgt. Tess vond nogmaals de korf en met een 4-14 eindstand kon er gesproken worden van een sterke tweede helft! Op naar de volgende wedstrijd. Komt dat zien!