Suikerbroodactie 14 december

Suikerbroodactie 14 december

Suikerbrodenactie

Vrijdag 14 december 2018

Beste Leden

De jaarlijkse suiker broden actie komt er weer aan. Ook dit jaar hopen we de club kas te spekken met de verkoop van c.a. 650 broden. LET OP! De actie valt dit jaar op vrijdag de 14e omdat op dinsdag de 18e ons E team een inhaalwedstrijd heeft. Aangezien de Es top verkopers zijn willen we die niet missen.

Deur tot deur verkoop

We verwachten dat iedereen vanaf groep 6 tot en met de Midweek meehelpt. (Jonger kinderen mogen ook helpen onder begeleiding van een ouder lid of een ouder). Want vele handen maken licht werk!!! We gaan in groepjes de straat op. Als je niet kunt laat dat dan weten per mail.

We hebben c.a. 12 vrijwilligers met een auto nodig om met een groepje naar een bepaalde wijk te gaan. Dus geef je op bij Sytse of Janneke.

Voor verkoop

Wat ook goed werkt is om vrienden, familie en collega’s van te voren te vragen of ze een brood te kopen. Geef het aantal broden in de voor verkoop tijdig aan ons door (uiterlijk maandag 10e). Ik wil proberen om die broden dan op donderdag de 13e te bestellen zodat je ze vrijdag kan uit delen. Als je met een lijst van te voren in je eigen straat langs de deuren gaat. Laat dan weten welke straten je hebt gedaan, dan sturen we daar geen groep je meer heen op vrijdag.

De suikerbroden komen net als vorig jaar van bakkerij Leistra. De prijs is € 3,50 per stuk en 3 voor € 10,00 (je kunt ze prima invriezen).

Tot  Vrijdag 14 december

Verzamelen tussen 17.30 uur en 18.00 uur in het ’t Thuusvak.

Verkoop vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Alvast Bedankt!

Janneke, Ruud & Sytse
Email: secretaris@zunobri.nl en Jannekevanderleest@live.nl

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram