Zunobri/OWK midweek haalt uit

Tegen het tweede midweek team van Nic was het voor onze Midweekcombi OWK Zunobri woensdag 10 oktober zaak alles uit de kast te halen om de aansluiting met koploper TFS te behouden.
In een leuke wedstrijd konden de Nic-ers het gat slecht vinden tegen een combi die met leuk spel 12 maal wist te scoren voor de rust.
Er werd met 3 -12 gerust.
De tweede helft wist Nic iets meer in haar spel te komen en de kansen af te ronden. Hoewel de combi midweek niet het aantal doelpunten van de eerste helft haalde, werd er gestaag doorgebalt en floot de scheidsrechter af met een mooie eindstand van 10-18.

Na de wedstrijd werd vernomen dat de midweek van Hoogkerk goede zaken had gedaan tegen TFS. Hierdoor is de spanning weer helemaal terug in deze boeiende competitie.

Geschreven door: Theresia van Wijk