Sponsorcommmissie trekt zeven nieuwe sponsors aan

Sponsorcommmissie trekt zeven nieuwe sponsors aan

ZUIDHORN – Zunobri heeft natuurlijk al een tijd een aantal trouwe sponsoren waarvan vaak ook reclameborden bij de kunstgrasvelden te bewonderen zijn. De sponsorcommissie is er in geslaagd om nog eens zeven sponsoren te interesseren om een reclamebord te leveren. U vind ze ook op de voorkant van onze website. 

Bestuur en sponsorcommissie heet onze zeven nieuwe sponsoren natuurlijk van harte welkom want hiermee zorgen deze sponsoren voor mee stabiliteit in de begroting en kan Zunobri verder gaan met het ontwikkelen van onze jeugd om zo een sterkere vereniging te worden. 

De nieuwe sponsoren zijn:

  • Dental Clinics
  • TMS Milieu Service B.V. 
  • De Opstal
  • Tuincentrum Frank Meester
  • Hoekstra bouw B.V.
  • Stichting Beheer Quick Silver S.
  • Health Centre Zuidhorn

Sponsorcommissie

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram