Pseudo Rood voor midweekspeler combi OWK Zunobri

Vanavond speelde de midweek combi van OWK en Kv Zunobri, haar laatste wedstrijd van het seizoen 2017-2018. Thuis tegen de midweek van Hoogkerk, was het in de eerste helft knap lastig. De ballen vielen er maar niet in en de rust moest dan ook ingegaan worden met een 0-7 achterstand.

In de tweede helft moest dan ook wat gebeuren om de wedstrijd te doen kantelen!

Gelukkig vond de Midweek dit en gingen de ballen vallen. De tweede helft was dan ook voor de combi midweek van OWK en Zunobri met een 9-6 aan doelpunten.Dit was echter niet voldoende om het gat van de eerste helft te dichten en er werd dan ook afgefloten op een 9-13 voor de midweek van Hoogkerk.

Tien minuten voor het einde ontving Dick Blaauw een RODE KAART, omdat hij zich ernstig schuldig aan het spelen van zijn laatste wedstrijd. ? ?.

Wij bedanken en de midweekspelers bedanken natuurlijk Dick voor zijn inzet voor de midweek.