Zunobri D1 wint in Hoogerk

Op zaterdag 31 maart stond de uitwedstrijd tegen Hoogkerk D2 op de agenda. Om 11:00 uur betraden de twee teams het veld.  Zunobri begon sterk en speelde direct mooi aanvallend korfbal. De eerste aanvallen waren dan ook van ons en de ballen gingen er bijna in. Ook in de verdediging deed zunobri het goed. Al vrij snel was kreeg ons team een strafworp mee. Julian ging resoluut naar de stip en maakte zo het eerste punt voor ons team. Een heerlijk gevoel om vrij snel op een voorsprong te staan!

Ook de coaches waren weer lekker bezig; er werd heerlijk fanatiek en positief gecoacht door Saskia en Herman.

Zunobri bleef aanvallen en Julian bracht ons met een mooi schot op 0-2. Aan het eind van de 1e helft schoot Mirthe ons bijna op 0-3. De bal ging er helaas net niet in.

Hoogkerk kwam richting het eind van de 1e helft ook bijna tot scoren. Het bleef gelukkig 0-2. Net tegen het eind vd 1e helft verzilverde Hoogkerk toch nog een mooie kans. 1-2.

Zunobri aarzelde echter niet en speelde een snel spel. Dit bracht ons binnen de minuut na de vorige goal op 1-3. Goal van Mirthe!
–  Einde eerste helft –

Het fluitsignaal voor de 2e helft werd gegeven. Ook hierin speelden we weer sterk. Doris schoot er bijna 1 in. Een paar minuten later bracht Mare ons op 1-4! Hoogkerk gaf het niet op en bleef op zoek naar de korf. Dat werd beloond. 2-4. Zunobri bleef strak aanvallen. Doris bracht ons weer snel op 2-5!

De laatste 12 en halve minuut waren aangebroken. Nog steeds 2-5 op het bord.  Hoogkerk bleef aandringen en scoorde. 3-5. Gelukkig pakte Zunobri gelijk weer een punt door een goal van Mirthe. 3-6.

Door een mooi afstandsschot kon Hoogkerk op 4-6 komen. Wat een spannende wedstrijd was het!  In de laatste minuten had Hoogkerk een waar schot offensief. Gelukkig voor ons gingen geen van de ballen erin. Nog 3 minuten op de klok en Yoram bracht ons op een eindstand van 4-7!!!!

Het team heeft fantastisch gespeeld. Een veelbelovend begin van het buitenseizoen! Dit team wordt gesponsord door “Autowascentrum Noordhorn”.

Geschreven door: Dick Blaauw