Paasbrodenactie

Paasbrodenactie

Dinsdag 27  Maart 2018

Beste Leden

Na het succes van vorig jaar hebben we opnieuw een paas broden actie. Op 27 april (dinsdag voor Pasen) gaan we met de vereniging lans de deur zoals we ook met de suikerbroden doen.  

Deur tot deur verkoop

We verwachten dat iedereen vanaf groep 6 tot en met de Midweek meehelpt. (Jonger kinderen mogen ook helpen onder begeleiding van een ouder lid of een ouder). Want vele handen maken licht werk!!! We gaan in groepjes de straat op. Als je niet kunt laat dat dan weten per mail aan mij of Janneke van der leest.

We hebben c.a. 12-15 bestuurders en auto’s nodig om met de groepjes naar de toegewezen straten te rijden. Laat Janneke of mij even weten of je mee kunt helpen.

Voor verkoop

Enkele leden liepen van te voren hun buurt af met een inteken lijst. Als meer mensen dit doen is het handig om dit even van te voren met Janneke te overleggen. Zodat precies duidelijk is welke straten al gedaan zijn.

Maak ook familie, kennissen en collega’s enthousiast voor het kopen (en eten) van een heerlijk paasbrood. Als dit tot enkele broden beperkt blijft is het praktisch om deze uit de broden die rond gebracht worden (liefst uit je eigen stapel, als je ook rijd). Als het om grotere bestellingen overleg dit met Janneke van der Leest  dan kan ze die broden apart leggen of eventueel extra bestellen.  De prijs van de broden zijn € 3.50 en € 10 voor 3 broden.   

Tot Dinsdag 27 Maart

Verzamelen tussen 17.30 uur en 18.00 uur in het ’t Thuusvak.

Voor de liefhebber is er een broodje vooraf!

Verkoop vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Alvast Bedankt!

Janneke en Sytse

jannekevanderleest@live.nl

sytse.henstra@gmail.com

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram