Zunobri A1 wint met een prachtige stand

Zunobri A1 wint met een prachtige stand

17 maart speelde het Zunobri A1 team de laatste wedstrijd in de zaal tegen SDO A1.

De wedstrijd begon met een punt voor de tegenstander maar al snel maakte Zunobri het goed met twee mooie punten. De eerste helft waren beide teams hard aan het strijden voor de punten, het ging dan ook gelijk op. De teams gingen de pauze in met een stand van 7-8 voor SDO.

De tweede helft begon, na een peptalk van coach Willem, ging Zunobri met veel energie de tweede helft in. Deze inzet werd in de tweede helft goed beloond want al snel komt Zunobri op een mooie voorsprong te staan.

Het A1 team van Zunobri dat gesponsord wordt door Kees Afman won de wedstrijd met een hele mooie stand van 23-13.

Geschreven door: Irma Blaauw

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram