Wederom puntverlies voor Zunobri

Maandagavond 22-01-2018 stond een inhaal wedstrijd tegen Sim gepland.
Met Jurgen Tiekstra,  junior Irma Blauw en vervangend coach Christiaan Schaafsma startte Zunobri  aan de wedstrijd. Schaafsma hamerde in de voorbespreking erop dat er met plezier en discipline gespeeld moest worden.

Een sterke openingsfase van Sim na 2 minuten 2-0. Het was Tjeerd de Jong die de Veenstra stroeve van der leest formatie weer op gelijke hoogte bracht. De eerste 20 minuten van de wedstrijd gingen gelijk op, het was Sim die vlak voor rust van 7-7 naar 11-7 uit liep.

Vervangend coach Christiaan Schaafsma bleef positief over het spel wat Zunobri in de eerste helft liet zien. Zunobri moest vanuit de discipline blijven spelen.
Helaas lukte het Zunobri dit niet te doen. Zunobri miste de creativiteit om onder de druk van Sim vandaan te komen. De eindstand werd op 20-11 gezet.

Volgende wedstrijd NQL 1 – Zunobri 1 19:35

Geschreven door: John Beeftink