Fokje van Hielkema erelid

Fokje van Hielkema erelid

ZUIDHORN – Fokje van Hielkema (foto) stopt na 27 jaar Zunobri en nog eens een tiental jaren bij It Fean, met korfballen. Daarvoor alleen al werd ze in het zonnetje gezet “Maar”, zo begon voorzitter Matthijs Slager, “Fokje heeft voor Zunobri sinds 1986 zoveel betekent in vele functies, dat ‘t het bestuur heeft behaagd om haar tot erelid te benoemen”.

Slager reikte de oorkonde van erelidmaatschap uit aan Fokje en ook voor haar had het publiek een groot applaus. Iemand die het dik verdiend om het erelidmaatschap te dragen. Fokje was vele jaren penningmeester en zat dus in het bestuur. Daarnaast is ze secretaris geweest, wedstrijdsecretaris, jeugdcommissie, jeugdtrainer, kantinecommissie maar floot ook jeugdwedstrijden. Daarmee kent Fokje de club van binnen en buiten. 

Bekijk deze video van het stoppen en de uitreiking van het erelidmaatschap:

/p>

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram