Zunobri E1 pakt in zinderend slot een punt

Vanochtend trad Zunobri E1 in de uitwedstrijd aan tegen ROG. Onze tegenstander heeft ook een zwaar seizoen en bungelt net als ons puntloos onderaan in de competitie. Niks mis mee, als iedereen maar plezier heeft.

De startopstelling met Tess, Stan, Kevin en Kim knalde uit de startblokken en na mooi samenspel maakte Tess de 0-1 al na 1 minuut. Na deze goede start kwam ook ROG in de wedstrijd en vlak voor het einde van het eerste kwart was het 1-1.

In het tweede kwart werd het goede spel door Zunobri voortgezet en was het Kim (de grote, de kleine vertoefde nog op wintersport) die de 1-2 maakte. Niet veel later viel de 2-2, nadat ROG al een paar keer net gemist had.

Na de rust waren de rollen wat omgedraaid en was het ROG de ploeg met het beste van het spel. Een kleine overtreding leverde een strafworp op voor ROG, maar deze werd gemist. Zou het Zunobri lukken voor het eerst een gelijkspel te boeken? Daar leek het opeens niet meer op na de verdiende 3-2. Toch weer een achterstand.

Dat lieten de spelers, onder leiding van Sharon en Loes, niet op zich zitten en persten er een sterk eindschot uit. Lara miste nog een strafworp, maar het was Kim die de
3-3 maakte uit wéér een strafworp. Bij deze strafworp, waarbij de bal drie keer over de rand van de korf rolde, was de spanning te voelen op de druk bezette tribune.
Na een hectische laatste minuut, waarbij beide teams nog een beste kans kregen, floot de scheidsrechter voor het laatst. Een verdiend gelijkspel als resultaat.

Een compliment aan de spelers en trainers. Het publiek heeft genoten!

Geschreven door: Tjibbe Jan Werksma