Een spannende thuiswedstrijd voor Zunobri A1

Voor Zunobri A1, gesponsord door Kees Afman staat er vandaag weer een spannende wedstrijd op het schema. De tegenpartij, Avo A4, staat op de plek boven Zunobri A1 en een winst voor de thuisploeg zal uitdraaien op minimaal éen plek stijging in het klassement.

De beide teams gingen fanatiek van start, en al snel nam Avo het voortouw en scoorde twee doelpunten. Zunobri A1 speelde enigszins gehaast en slordig  waardoor na een doelpunt aan onze kant de uitploeg nogmaals twee keer wist te scoren. Maar Zunobri liet niet op zich zitten, en het team liep gauw weer in op Avo A4. Afstandsschoten volgden elkaar op totdat Sharon van der Leest de gelijkmaker wist te scoren. Na nog een laatste doelpunt door Stefan Steenbergen floot scheidsrechter Christiaan Schaafsma voor de rust met een tussenstand van 6-5.

De tweede helft begon direct weer spannend met een gelijkmaker door de spelers van Avo. Maar in deze tweede helft kreeg de thuisploeg toch wat meer goede kansen met o.a. een aantal mooie afstandsschoten en strafworpen. Ook de tegenpartij wist nog wat punten te scoren maar wist niet te tippen aan Zunobri A1. En toen uiteindelijk, na een laatste doorloopbal door Thomas Wijtsma, werd de wedstrijd beëindigd met een eindstand van 15-11.

Al met al was dit een erg spannende en leuke thuiswedstrijd. Door de behaalde winst is Zunobri A1 gestegen in het klassement. Het team heeft nu een gelijk aantal punten en doelsaldo als VZK / Donkerbroek A1, maar doordat het aantal gespeelde wedstrijden lager is bij Zunobri A1 is de ploeg van Matthijs Slager en Willem Pera terecht gekomen op de 3e plaats.

Geschreven door: Loes Henstra