Janneke van Hielkema vrijwilliger van het jaar

Janneke van Hielkema vrijwilliger van het jaar

ZUIDHORN – Op de Slotdag is het gebruikelijk dat het bestuur een vrijwilliger in het zonnetje zet die zich extra heeft bewezen en daarmee een extra attentie
verdiend. Hiervoor is al jaren de mascotte Frits in omloop die hoort bij de titel Vrijwilliger van het jaar. Op een prachtige avond met een mooi zonnetje en maar liefst 90 bezoekers en Zunobrianen opende voorzitter Dick Blaauw voor het eerst als voorzitter een openbare speech. 

Voorzitter Blaauw gaf aan er geen lange speech van te maken. Schertsend begon hij met “Maar Irmgard en Jabik onze vrijwilligers van het jaar van vorig jaar willen Frits niet kwijt”. Maar verder maakte onze voorzitter er geen poespas van, hij maakte de naam van Janneke van Hielkema bekend en vertelde en-passant dat Janneke niet alleen jeugdcoordinator is maar ook in de JAC en jeugdtrainster. 

Daarbij moet gezegd worden dat Janneke bovendien maar al te vaak zich als duizendpoot heeft ontwikkeld, ze zit als JeCo in de TC maar helpt ook gewoon mee met kamp en acties. Allerlei dwarsverbanden lopen via haar. 

Janneke is daarmee volkomen terecht Vrijwilliger van het jaar en zal dus ook in de erelijst van Vrijwilligers van het jaar worden opgenomen. 

Voorzitter Blaauw reikte daarmee dan ook met genoegen de mascotte Frits uit met een grote bos bloemen, een groot applaus was het deel van Janneke. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram