Zunobri F1 bloedfanatiek

Op 12 januari speelden de kinderen van de F1 een uitwedstrijd in Surhuizum. In de plaatselijke gymzaal werd een fanatieke wedstrijd gespeeld die helaas niet in ons voordeel eindigde.
Na de eerste 10 minuten stonden we achter met 5-0. We hadden wat moeite met de omschakeling van aanval naar verdediging…… De tegenstanders hadden steeds mooie uitbraken door een lange bal naar voren te gooien. Dit werd echter steeds beter door onze spelers doorzien en tegengehouden. Ze wisten de “schade” te beperken tot 7-0 bij de rust.
In de eerste helft hebben we zeker een aantal doelpogingen gehad, maar het gat van de korf werd maar niet gevonden.  Het leek wel alsof de korf hier 10 cm hoger stond dan we gewend waren want de bal kwam telkens tegen het randje!

In de tweede helft raakte Eline een beetje gewond (bloedlip) en ging even naar de kleedkamer. Toen ze 5 minuten later terugkwam stonden er 3 punten voor Zunobri op het scorebord! Charlotte had er 2 ingegooid en ook Daan wist de korf te vinden. Tussenstand 11-3. Zunobri ging steeds beter spelen! In de laatste 10 minuten wist Syra nog 2 punten te scoren en Melle maakte een punt met een mooi afstandsschot.
Ondanks dat wij bijna de hele wedstrijd met 5 man mochten spelen werd de einduitslag 15-6.
Toch waren er geen verdrietige gezichten. Heel fanatiek en goed gespeeld Charlotte, Daan, Eline, Melle en Syra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geschreven door: Rianne Langemeyer