Geraniumactie 2022

Geraniumactie 2022

Staande geranium

Vorig jaar hebben we de meeste geraniums ooit verkocht en hebben jullie voor de club bijna €750 verdiend, geld dat we hebben gebruikt om nieuw materiaal mee aan te schaffen en dat we gebruiken om leuke activiteiten te kunnen organiseren
Ook dit jaar hebben de de actie weer gepland en hopen we dat we op jullie hulp kunnen rekenen. Misschien lukt het zelfs het record van vorig jaar te verbreken.

We willen met voorinschrijving werken. Dat betekent dat we in plaats van bij de huizen langs te gaan, weer vooraf lijsten kunnen laten invullen en via tikkie kunnen laten betalen.

Om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken kun je op verschillende manieren bestellen. 

  1. Via onze website. Hieronder vind je het online bestelformulier 
  2.  Klik hier voor het bestelformulier bij dit schrijven en stuur een foto of scan naar ons via whatsapp op 06- 82512159 of per mail op acties@zunobri.nl

We versturen voor elke bestelling een tikkie zodat eenvoudig kan worden betaald. Waar dit niet mogelijk is kan ervoor worden gekozen om de bestelling contant af te rekenen.

Belangrijke info:

  • De geraniums kosten €2,50 per stuk of 3 voor €6,99.Bestellingen kunnen tot 13 april worden gedaan en na betaling worden ze aan huis geleverd in Zuidhorn, Noordhorn en Briltil op Woensdag 20 April. Mooi op tijd om je huis te versieren voor koningsdag. 
  • Je kunt er ook voor kiezen om al jouw geraniums bij je thuis te laten bezorgen en ze zelf aan je klanten te bezorgen, wel zo gezellig 
  • AVG – De mobiele nummers die bij de bestellingen vermeld zijn zullen direct na levering vernietigd worden en niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan de betaling van de bestelling (tikkie).

Het lid dat de meeste geraniums weet te verkopen wint een leuke prijs!

Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet! 

Met sportieve groeten,

Namens het bestuur

Rinke & Herman

Instagram