Minke Brinkman-Akker terecht Vrijwilliger van het Jaar

Minke Brinkman-Akker terecht Vrijwilliger van het Jaar

ZUIDHORN – Bij het mixtoernooi en afsluiting van het jaar vinden allerlei leuke activiteiten plaats. Vele vrijwilligers worden in het zonnetje gezet. Maar hoogtepunt van het jaar 2024 is altijd de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar. Daarmee staat ze in een rijtje grote namen, die geeerd worden met een plek op onze website

Nadat mascottebeer Flip een jaar bij Stefan had mogen vertoeven werd het tijd voor een nieuwe plek.

Dit jaar gaat de titel Vrijwilliger van het jaar naar Minke Brinkman. Als wedstrijdsecretariaat verzorgt zij al jaren alle regelzaken rondom de wedstrijden. Het opstellen van het wedstrijdschema, de opgave van de teams en heel veel contact met andere verenigingen. Een onmisbare spil, die zeer belangrijk en verantwoordelijk werk doet in de kleine vereniging.

Bestuurslid Herman Schutte reikte daarom dus ook terecht naast een bos bloemen Flip over aan Minke. Bekijk alle Vrijwilligers van het Jaar onder het menu Club – Vrijwilliger van het jaar

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram