Gezellige slotdagen van het korfbalseizoen

Gezellige slotdagen van het korfbalseizoen

Sinds jaar en dag zijn de slotdagen bij Zunobri traditioneel ingedeeld. Op vrijdagavond het tentenkamp en op zaterdag het familietoernooi en BBQ.
Ook dit jaar werden op het grasveld bij de kleedkamers tenten opgezet om de jeugd een nachtje te laten slapen.
Hier en daar was een extra zeil nodig om droge voeten te garanderen, want het weer was van grote invloed dit weekend. 
 
Rond 11 uur werd het familie mixtoernooi op gang gebracht en konden 8 teams strijden om de sportieve eer. 

Tijdens dit gezellige toernooi was er naast korfbal natuurlijk ook de gelegenheid eens bij te kletsen en te genieten van een hapje en drankje uit de kantine. 
de TakkieToppers gingen er na een zinderende finale uiteindelijk met de winst vandoor.  
 
 
Na het toernooi kon iedereen naar huis om zich op te frissen en klaar te maken voor de BBQ. Terwijl alles werd klaargezet kwam storm Poly even langs en besloot de organisatie de grote partytent op te ruimen. 
Gelukkig kon met behulp van de dugouts toch een plek worden gecreëerd om droog en uit de wind het vlees te bereiden.

Ondanks de felle buien zo nu en dan liet iedereen zich het eten goed smaken en werd reikhalzend uitgekeken naar de slotspeech.Dit jaar nam Herman het woord en werden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Voor iedereen die zich had ingezet dit jaar waren er bloemen en een cadeaubon. Zonder vrijwilligers kan de club niet draaien, en het bestuur kon op deze manier haar waardering uitspreken voor het harde werk van iedereen.
In zijn slotspeech haalde Herman de behaalde kampioenschappen van dit jaar aan. Ook werd vast vooruit gekeken naar het komende seizoen. Waarin Zunobri met maar liefst twee seniorenteams aan de competitie gaat deelnemen. 
Herman kondigde ook het vertrek aan van het bestuur. Bij de komende algemene ledenvergadering zal het huidige bestuur zich niet herkiesbaar stellen om zo ruimte te maken voor een frisse wind. Het bestuur roept iedereen met interesse voor een functie op zich te melden. 
Hoogtepunt van het jaar is altijd de bekendmaking van de vrijwilliger van het jaar. Nadat mascottebeer Flip een jaar bij Stefan had mogen vertoeven werd het tijd voor een nieuwe plek. Dit jaar gaat de titel Vrijwilliger van het jaar naar Minke Brinkman. Als wedstrijdsecretariaat verzorgt zij al jaren alle regelzaken rondom de wedstrijden. Het opstellen van het wedstrijdschema, de opgave van de teams en heel veel contact met andere verenigingen. Een onmisbare spil, die zeer belangrijk en verantwoordelijk werk doet in de kleine vereniging.

Na afloop van de BBQ werd er nog nagekletst en natuurlijk voetbal gekeken in de kantine. Al met al gezellige slotdagen.

 
Door : Fred Pera
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram