Geraniumactie verlengd tot 17 april! Bestel snel!

Geraniumactie verlengd tot 17 april! Bestel snel!

De lente komt er  weer aan en dat betekent dat er weer een enorme behoefte zal ontstaan aan geraniums. Deze gaan wij, als club, verzorgen en jullie rol daarin is eentje van het grootste belang. Uiteraard rekenen we op jullie als onze verkopers!

De opzet dit jaar is, wegens COVID-19, net even anders dan voorgaande jaren. Dit jaar doen we het eens online. Tja, we snappen dat dat minder gezellig is dan vanuit het Thuusvak vertrekken maar het is helaas niet anders.

Om het toch een gezellige aangelegenheid te maken vragen we jullie om binnen jullie vriendenkring deze actie bekend te maken en actief te gaan zorgen voor bestellingen.

Mensen kunnen op drie manieren bestellen.

  1. Via onze website, vind je onder het kopje geranium actie of klik dit web-bestelformulier die digitaal kan worden ingevuld 
  2. Liever zelf handmatig invullen? Klik op dit Word-bestelformulier, vul in en stuur een foto of scan naar ons via whatsapp op 06-227 56 976 of per mail op acties@zunobri.nl
  3. Neem zelf alle bestellingen op, bestel dan via 1) of 2) en laat alle geraniums bij je thuis bezorgen. Dan kun je ze later zelf langs brengen. Vooral voor bekenden buiten Noordhorn, Zuidhorn en Briltil en als je de prijs wilt winnen!

Om betalingen met contant geld te voorkomen, versturen we voor elke bestelling een tikkie zodat eenvoudig kan worden betaald. Waar dit niet mogelijk is kan ervoor worden gekozen om de bestelling contant af te rekenen en aan de vereniging per tikkie aan ons te betalen.

Belangrijke info:

  • De geraniums kosten € 2,25 per stuk of 3 voor € 6,00.
  • Bestellingen kunnen tot 17 april worden gedaan en na betaling worden ze aan huis geleverd in Zuidhorn, Noordhorn en Briltil op vrijdag 30 april en zaterdag 1 mei. Dus ruim op tijd voor moederdag!
  • De geraniums worden besteld na betaling, zorg er dus voor dat iedereen op tijd besteld
  • AVG – De mobiele nummers die bij de bestellingen vermeld zijn zullen direct na levering vernietigd worden en niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan de betaling van de bestelling (tikkie).

Klik hier op het web-bestelformulier

Het lid dat de meeste geraniums weet te verkopen wint een leuke prijs!

Alvast heel erg bedankt voor jullie inzet!

Met sportieve groeten,

Namens het bestuur

Rinke & Herman

Reageren is niet mogelijk.