Ook de 2e helft veldseizoen volledig afgelast

Ook de 2e helft veldseizoen volledig afgelast

UPDATE 13/3 16:30 uur Geen korfbal tot 31 maart!

Het bestuur gaat volledig mee in de lijn die het KNKV (en andere sportbonden) adviseert: Namelijk behalve geen wedstrijden, geen activiteiten en geen trainingen tot 31 maart 2020!

Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan.

Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.

Geen wedstrijden en GEEN trainingen dus voor Zunobri dit weekend!!

Zie KNKV website 

 

Meer informatie over de consequenties van deze maatregel volgt zo spoedig mogelijk.

De landelijke organisatie van NL-Doet adviseerde eerder al alles stop te zetten. 

Verder adviseert de overheid om sportwedstrijden met meer dan 100 personen niet door te laten gaan, dit is bij Zunobri niet het geval.

Wel blijft het belangrijk de adviezen van het RIVM op te volgen. Voor ons geldt dus: als je zelf verkouden bent en zeker bij koorts, blijf thuis, licht je trainer/coach in. Doe dit liefst op tijd zodat we vandaag nog kunnen beoordelen of een wedstrijd wel door kan gaan (bijv. omdat er anders te weinig spelers zijn) 

UPDATE 12-3 17:39uur : Het KNKV schrijft in een tweet:

 

Tot nader orde zal ook Zunobri gewoon blijven doordraaien dus. 

Bestuur K.V. Zunobri

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram