Zunobri komt tekort in Leeuwarden

Zunobri komt tekort in Leeuwarden

Het afgelopen weekend speelde Zunobri in en tegen Leeuwarden. Op zaterdagavond was de Cammingahal het decor voor de wedstrijd tussen de nummer twee en vijf uit de vierde klasse B.

Leeuwarden startte de wedstrijd sterk en wist al in de eerste aanval tot scoren te komen. De wedstrijd werd hierna kort onderbroken door een blessurebehandeling bij één van de heren van Leeuwarden. Toch liet de thuisploeg zich hierdoor niet van de wijs brengen, en liep vlot uit naar een 7-1 voorsprong.
Zunobri leek ook wakker geschud, en kwam langzaam maar zeker iets beter in de wedstrijd. Richting de rust scoorden beide ploegen nog zesmaal, de ruststand was dan ook 13-7.
In de twee helft kwam Zunobri niet meer tot veel soepele aanvallen. De verdedigende druk, en een laag schotpercentage zorgden ervoor dat de Friezen uit konden lopen naar een comfortabele voorsprong. Met nog enkele minuten te spelen bracht trainer/coach Willem Pera nog enkele wissels in het veld, maar dit mocht niet baten. Met 23-10 verloor Zunobri de wedstrijd.
Volgende week wacht DWA/Argo in een thuiswedstrijd. In de eigen Quick Silver S hal zal de wedstrijd om 15.15 starten.

Door: Fred Pera

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram