Gelijkopgaande pot Zunobri E2

Zunobri E2 speelden een mooie wedstrijd in het zonnige Drachten. Alberto, Chiara, Kim, Lara, Stan en Tess waren gewaagd aan het E4 team van Drachten. Het ging gelijk op met goed overspelen en kansen aan beide kanten.
Drachten E4 verdedigde heel dicht op hun tegenstanders, dus het was eerst even zoeken naar de openingen. Maar ook Zunobri verdedigde prima, dus het eerste kwart kwam geen van beide teams tot scoren. In het tweede kwart waren er weer aan beide kanten goede kansen en pogingen. Het spel werd wat feller en sneller, en Drachten E4 was de eerste die kon scoren. Maar Tess maakte direct de gelijkmaker, binen 20 seconden. Gelijk daarop scoorde Drachten weer en de ruststand bleef 2-1.

Na de rust trok Tess meteen de stand weer gelijk met een prachtig afstandsschot. Zunobri E2 probeerden het in de tweede helft telkens weer, met schoten van Alberto, Kim, Lara, Stan, Tess en Chiara op de korf. Ook probeerde de E2 een paar keer een doorloop-bal, maar het is Drachten die toch weer twee keer wist weer te scoren. Lara maakte het in het nog 4-3. Zunobri bleef goed druk zetten, maar wist helaas niet meer te scoren.
Het was een leuke wedstrijd, die mooi gelijk op ging. Hopelijk dat we volgende week thuis tegen dit team weer zo aan elkaar gewaagd zijn.

Geschreven door: Bregje Wertheim