Zunobri F1 verliest van Des

Zunobri F1 verliest van Des

Vandaag de laatste zaalwedstrijd van het seizoen! Charlotte, Melle, Syra en Daan hadden er zin in. Eline was helaas verhinderd vandaag, daarom mochten de E’tjes om de beurt meedoen. Dit was wel nodig, want binnen korte tijd stonden de F’jes met 3 doelpunten achter en mocht er een 5de speler in het veld. De tegenstander was snel en wist veel ballen er tussenuit te halen. Zunobri kreeg wel kansen, maar het duurde even voordat deze werden benut. Charlotte was de eerste die raak wist te schieten. Daarna was het Syra die 2 keer achterelkaar de korf wist te vinden.

Zunobri probeerde in de 2de helft nog door goed samen te spelen doelpunten te maken, maar DES wist dit door goed verdedigend werk te voorkomen.

Eindstand werd 7-16.

De strafworpen werden nog wel gewonnen met 3-1!

Volgende week is de eerste training buiten en zijn er weer nieuwe kansen op het veld.

Bedankt E1 voor met meespelen!

Geschreven door: Hilly Nieuwenhuis-Attema

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram