Doe je ook weer mee met NL Doet?

Doe je ook weer mee met NL Doet?

Hallo allemaal,

Komende zaterdag is er weer de mogelijkheid om voor je vereniging met NL-Doet een leuke klus op te pakken. We hebben weer van allerlei klussen op de planning staan, van opruimen en schoonmaken van het gebouw en velden, onderhoud aan kantine en omgeving tot het opknappen van het meubilair. We hebben al weer een aantal aanmeldingen, maar we kunnen nog wel een paar klussers gebruiken.

Heb je tijd en zin om tijdens een gezellige dag onze vereniging weer klaar te stomen voor het buitenseizoen, aarzel dan niet en kom Zaterdag 16 maart a.s. naar het Zunobri thuishonk.  

Doe je mee? Stuur dan even een reply op deze mail, of stuur een mail naar rbirza@hotmail.com. Aanmelden via Facebook mag ook. We kunnen dan even rekening houden met de inkopen.  Lunch wordt ook dit jaar weer voor gezorgd.

Groeten

Ruud Birza
bestuur
rbirza@hotmail.com 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram