Emiel Folkers nieuwe trainer K.V. Zunobri

Emiel Folkers nieuwe trainer K.V. Zunobri

ZUIDHORN – Het is Zunobri in de zoektocht naar een nieuwe trainer, gelukt om Emiel Folkers aan te trekken als nieuwe hoofdtrainer.

Emiel is een echte clubman bij zijn korfbalvereniging in Zuidlaren, Ritola. Hij heeft bovendien jaren van ervaring als speler achter de rug en is op zoek naar een nieuwe uitdaging als trainer. Hij wil als trainer graag zijn steentje bijdragen aan het realiseren van de doelstellingen om bovenin de 4e klasse mee te gaan draaien. Dit gaat hopelijk gebeuren door leuk dynamisch korfbal.  Emiel is een gedreven persoon, maar vindt ook belangrijk dat er een team staat. Dus naast dat er getraind gaat worden zal er ook geïnvesteerd worden in gezelligheid en teambuilding.

Trainer André Woltinge stopt na 3 seizoenen bij de club en heeft Zunobri zeker door een aantal moeilijke jaren heen geholpen.
Zunobri is langzaam aan weer iets ambitieuzer geworden na een aantal mindere jaren en hoopt met Emiel niet alleen een nieuw gevoel maar ook een verandering in het spel te bewerkstelligen.

Dit ook omdat enkele junioren zullen doorstromen die al veel meer het dymanische spel van hun jeugdtrainers hebben geleerd. Zunobri hoopt hier door de gehele club op verder te bouwen en is ook druk bezig met haar jeugd.

Nadat Zunobri een gesprek heeft gehad bezocht Emiel de Zuidhorners een paar maal en in het definitieve contact werd afgesproken een verbintenis aan te gaan.

Zunobri heet aanstaande trainer Emiel Folkers van harte welkom en wil via deze weg ook de huidige trainer André Woltinge bedanken voor zijn inzet.

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram