Week van de scheidsrechter

Zonder scheids geen wedstrijd, zonder teams geen competitie, zonder spelers geen team.. kortom, we hebben elkaar nodig. Maar het is goed om bij de vanzelfsprekendheid van de aanwezigheid van een scheidsrechter heel even stil te staan tijdens deze Week van de Scheidsrechter.

Zo'n blijk van waardering, hoe groot of klein dan ook, geeft de scheidsrechter meer dan voldoende energie om er weer een mooi seizoen van te maken.

We lieten deze week niet ongemerkt voorbij gaan.

korfbal_6-10_B1_en_A1__67

Op de thuisspeeldag van zaterdag 6 oktober hebben we de scheidsrechters even in het zonnetje gezet. Tussen het gezellig versierde veld stond een spandoek met een bedankje naar de scheidsrechters. Na afloop van de wedstrijd werd de scheidsrechter nog eens extra bedankt en door alle spelers werd er flink handen geschud. Bij het tekenen van het wedstrijdformulier kregen ze een kleine attentie mee naar huis als aandenken van deze week en voor hun inzet. Helaas waren niet alle scheidsrechters aanwezig maar natuurlijk willen wij hun ook bedanken en krijgen zij hun attentie later.

korfbal_6-10_B1_en_A1__305korfbal_6-10_B1_en_A1__133

Dus namens alle leden en supporters van Zunobri..............

scheidsrechters bedankt voor jullie inzet!