Belangrijk nieuws van het wedstrijdsecretariaat!

Beste leden, ouders en supporters,

Het nieuwe wedstrijdschema is weer bijna  klaar en komt binnenkort op de site. Ik wacht nog even op de laatste puntjes van de bond.

Druk hier voor het voorblad en telefoonnummers! doe dit eerst!

Druk hier voor het wedstrijdschema

Als je het schema dan bekijkt dan zie je dat er wat veranderd is. Dit jaar hebben we met het bestuur besloten om de zaalwachten ook in te plannen.

Het is de bedoeling dat een ouder/ verzorger van het kind dat ingepland staat de zaalwacht voor zijn rekening neemt.  Je draait deze zaalwacht altijd met z’n tweeën.
Als je de eerste wedstrijd zaalwacht hebt dan zorg je ervoor dat de vlaggen van de sponsor en de vlag van Zunobri wordt opgehangen. Deze zit in de bak bij de ballen in het opberghok.

Mocht je de laatste wedstrijd zaalwacht hebben dan is het bedoeling dat de vlaggen weer opgeruimd worden. De uitleg over de bediening  van het score bord ligt bij het scorebord. Kom je er niet uit dan kan iemand van Zunobri wel helpen en anders wil de beheerder het wel even uitleggen.

Mocht je niet kunnen dan dien je ZELF VOOR VERVANGING te zorgen! Hetzelfde geld ook nog steeds voor het rijden van het team. In de ballenbak zit een papier waar de punten voor de zaalwacht op beschreven staan en de tijdsduur van de wedstrijden. Ook zitten hier strafformulieren in die betrekking hebben op het krijgen van een gele of rode kaart

Let op we vertrekken bij uitwedstrijden vanaf de sporthal !

Alvast bedankt voor jullie inzet en een gezellig zaalseizoen!

Hieronder nog even de punten voor de zaalwacht:

Taken Zaalwacht:

  • Bij de eerste wedstrijd: zorgen dat de sponsoren hangen, deze liggen altijd in de bak...en de vlag van Zunobri!

  • Het scorebord bedienen.

  • de zaal netjes houden.

  • eventueel orde houden, omtrent ploegen die de zaal binnenkomen.

  • de regel is, als er een jeugdwedstrijd word gespeeld, zijn alleen de teams op de vloer aanwezig die een wedstrijd hebben. Dus niemand mag dan de zaal in, ook niet warmlopen. Werkt erg afleidend...

  • na de laatste wedstrijd de vlaggen weer opruimen en het scorebord weer uit doen.