JeCo's aan het woord

Het korfbalseizoen zit er weer op en iedereen kan binnenkort lekker van de vakantie genieten. Via deze weg willen we de vrijwilligers die ons als jeugdcoördinatoren hebben geholpen nog even extra in het zonnetje zetten.

Allereerst willen we beginnen met de trainers. Trainers die 2,3 keer in de week klaar staan om de jeugd het korfbalspel te leren. Trainers die enthousiast worden van de kinderen die steeds meer leren en steeds beter worden. Trainers die van groot belang zijn voor de vereniging. Megan, Larissa, Esther, Manon Bos, Anniek en Alie, bedankt voor jullie geweldige inzet het afgelopen jaar!

teamouders

Maarrr… deze trainers werden ontlast door de goede hulp van de teamouders. Door het werk van de teamouders konden de 

trainers zich helemaal focussen op het geven van trainingen en het coachen van de wedstrijden. Zaken zoals vervoer, teamuitjes etc. werd geweldig opgepakt door de teamouders. Dus Brechtje, Erna en Janneke: jullie ook van harte bedankt voor jullie acties!

Naast dit alles natuurlijk ook alle andere ouders. Die hun kinderen naar training brengen en aanmoedigen tijdens training en wedstrijd. Hoe enthousiaster het publiek, hoe enthousiaster de kinderen. Ouders die het coachen overnamen als de trainers verhinderd waren. Ouders die met allerlei dingen willen meehelpen en hun steentje bijdragen: bedankt!

Als jeugdcoördinatoren zijn we dit jaar begonnen met het opzetten van een beleid. Geen idee hoe we hieraan moesten beginnen, maar gelukkig waren daar experts Jantine de Vries en Christiaan Schaafsma! Een kritische blik en goede ideeën van ons allen heeft ertoe geleid dat we de basis van het beleid hebben opgezet en punten hebben uitgewerkt. We zijn erg blij dat Jantine en Christiaan ons hierin zo goed hebben ondersteund en geholpen en we hopen aankomend seizoen nog meer van jullie te leren!

Een jaar van veel nieuwe leden, maar helaas moeten we ook van leden afscheid nemen. We wensen jullie alle goeds en we hopen jullie terug op het veld te zien.

Maar er is nog iemand waar we afscheid van hebben moeten nemen… Iemand die al een stapje heeft terug gedaan dit jaar, maar die nu echt gaat stoppen.. Manon Bos, wat moeten we zonder jou?! Een echte werker, meteen ideeën wegzetten en uitvoeren en altijd zo enthousiast. Als je tijdens een training of wedstrijd van de D1 naar het korfbalveld fietste, hoorde je Manon er altijd bovenuit met haar aanwijzingen. We gaan je heel erg missen en we hopen dat je weer terug komt en in ieder geval af en toe langs komt!

We wensen iedereen een hele fijne vakantie en hopen iedereen weer fris en fruitig te zien op het korfbalveld!

Liefs, Manon Brander en Janneke van Hielkema
Jeugdcoördinatoren