Word enthousiast!

Beste ouders en verzorgers,

De laatste tijd zijn we als jeugdcoördinatoren druk bezig geweest met een nieuw jeugdbeleid. Hierin staan actiepunten waaronder trainers werven. We streven naar een kangoeroe team, dit is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. De bedoeling is om de kangoeroes 1x of 2x in de maand op zaterdagochtend te laten trainen en op die manier kennis te laten maken met het korfbalspel. We willen bij ouders peilen welke ouders dit leuk zouden vinden. Daarnaast zijn we benieuwd welke ouders geïnteresseerd zijn in het training geven aan de andere jeugd of om dit samen met iemand te doen. Je hoeft je niet verplicht te voelen om een seizoen lang training te geven, maar als je bereid bent een aantal keer of voor een bepaalde periode training te geven dan horen wij dat ook erg graag. We streven erna om met minimaal 2 trainers voor een team te staan.

Vanaf het veldseizoen zullen er verschillende gasttrainers langskomen om bij de teams een training te verzorgen. Zodra de data hiervan bekend zijn, worden deze rond gemaild en zijn jullie allemaal van harte welkom om te komen kijken! Deze gasttrainers zijn bekende korfballers en succesvolle trainers van buitenaf. Al met al een hele leerzame actie.

Lijkt het u leuk om training te geven of een keer te helpen met een training dan horen we dat graag! We hopen van iedereen een reactie hierop te krijgen. We krijgen elk jaar steeds meer leden en dat betekent dat er ook steeds meer trainers nodig zijn. We kunnen dus iedereen gebruiken. Denkt u nu van: ik heb weinig verstand van korfbal maar ik heb bijvoorbeeld wel ervaring met trainingen geven? Ook dan bent u van harte welkom. Voor ouders die het leuk lijken krijgen ondersteuning bij het training geven.

We hopen van iedereen een reactie te krijgen!

Groet, Manon Brander en Janneke van Hielkema
Jeugdcoördinatie