Suikerbroodactie di. 8 december 2015

Beste jeugd, senioren en ouders,

De jaarlijkse suiker broden actie komt er weer aan. Op dinsdag 8 december gaan we met zijn allen de deuren langs om suikerbroden te verkopen. Vorig jaar hebben we een record aantal van765 broden verkocht. Het zou geweldig zijn als we dit jaar dat kunnen evenaren of zelfs overtreffen. 

Deur tot deur verkoop.

Op dinsdag 8 december van doen we de deur tot deur verkoop. We verwachten dat iedereen vanaf de D-pupillen tot en met de Midweek meehelpt. Want vele handen maken licht werk!!! We gaan in groepjes de straat op. Voor ieder groepje heb ik een ouder of volwassen lid nodig met een auto om de suiker broden te vervoeren. Laat even weten of je mee kunt helpen.

Druk hier om je op te geven en/of te bestellen

Voor verkoop

Naast de verkoop aan de deur gaan we ook dit jaar weer werken met een intekenlijst (zie bijlage). Maak je familie, kennissen en collega’s enthousiast voor het kopen (en eten) van een heerlijk suikerbrood en laat ze de intekenlijst invullen. Het is het plan om de besteld broden van de intekenlijst op donderdag10 december te laten leveren. Hierdoor kan de bakker ze op die dag bakken en ze vers leveren. Ik moet nog even zien of je ze donderdag moet komen ophalen of dat ik ze even langs breng.  

De suikerbroden komen net als vorig jaar van bakkerij Leistra en de prijs is € 3,50 per stuk.

Probeer zoveel mogelijk mensen de lijst te laten invullen en lever deze in op dinsdagavond 1 december bij de training of uiterlijk 3 december bij Sytse Henstra (De Bongerd 23 Zuidhorn). Eventueel kun je de lijst ook mailen naar suikerbrood@zunobri.nl

Druk hier om te bestellen of om je op te geven

Het is handig als je bij de bestelling direct afrekent zodat je niet hoeft voor te schieten.

Over het meehelpen en het meerijden met auto worden jullie telefonisch benaderd.

We stellen het echter zeer op prijs als jullie je vóór dinsdag 2 december via bovenstaand mailadres opgeven. Geef daarbij ook even aan of je de beschikking hebt over een auto. Dit scheelt ons een hoop tijd.

Druk hier om je op te geven en/of te bestellen

We zien iedereen op

Dinsdag 8 december

 

Verzamelen tussen 17.30 uur en 18.00 uur in het ’t Thuusvak.

Voor de liefhebber is er soep en brood!

Verkoop vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Alvast Bedankt!

Het bestuur van Zunobri <<...>>