Fokje van Hielkema erelid

ZUIDHORN, juni 2013 - Fokje van Hielkema (foto) stopt na 27 jaar Zunobri en nog eens een tiental jaren bij It Fean, fokjemet korfballen. Daarvoor alleen al werd ze in het zonnetje gezet “Maar”, zo begon voorzitter Matthijs Slager, “Fokje heeft voor Zunobri sinds 1986 zoveel betekent in vele functies, dat ‘t het bestuur heeft behaagd om haar tot erelid te benoemen”.

Slager reikte de oorkonde van erelidmaatschap uit aan Fokje en ook voor haar had het publiek een groot applaus. Iemand die het dik verdiend om het erelidmaatschap te dragen.

De slotdag en het tentenkamp voorafgaand aan de huldiging waren ondanks de vele regenbuien geslaagd. De jongelui trokken zich weinig aan van de buien en kampeerden gezellig terwijl op de slotdag maar liefst 80 tot 90 mensen genoten van de wedstrijdjes en de barbecue (met dank aan sponsor Van Esch uit Noordhorn).
Er was uitgebreid vlees en salades en de twee grote tenten waren ruim genoeg voor de opgekomen leden en aanhang. Bovendien werd de Vrijwilliger van het jaar gekozen, dit jaar ging de titel naar Manon Bos zij had door haar inzet deze titel dubbel en dwars verdiend.