André Woltinge nieuwe trainer Zunobri

 

ZUIDHORN – Zunobri heeft sinds dit jaar een nieuw vlaggenschip na enkele jaren van afwezigheid. Trainer Gertjan van Drogen heeft als één van de steunpilaren dit team meer gezicht gegeven en gezorgd dat er een goede groepssfeer is ontstaan.

 

Daarom was Zunobri ook uitermate tevreden over haar hoofdtrainer, de 25 jarige ALO student uit Wolvega. Echter aan het einde van dit seizoen miste Gertjan toch teveel het zelf spelen waardoor Zunobri afscheid moest nemen van haar hoofdtrainer.

Gelukkig kan Zunobri nu al weer aankondigen dat het gelukt is om nu een nieuwe trainer aan te trekken voor haar jonge selectie.
De 48 jarige André Woltinge is na een tweetal gesprekken en nog een onderhandelingsronde, bereid gevonden om de Zuidhorners te leiden.
Zunobri was net als vorige keer op zoek naar een trainer die begrijpt in welke situatie de club zit, een club waar op dit moment de jonge energie is maar wat ook betekend dat de club nog broos is en nog niet veel eisen aan haar selectie kan en wil stellen. Zunobri is met stevige beleidspunten bezig de club te versterken en zoekt daarom een passende trainer.

Dit past op dit moment goed in het patroon en tijdschema die André voor ogen heeft.
Behalve dat beide partijen elkaar gevonden hebben, is André een ervaren trainer die als speler tot overgangsklasse heeft gereikt bij Rodenburg, daar is hij bovendien jeugdtrainer en hoofdtrainer geweest. Het laatst was Korwi uit Winschoten drie jaar lang zijn thuishaven waar hij o.a. derde klas wist af te dwingen.

 

André over zijn idee: “Ik zoek een club waar ik spelers beter kan maken want ik geloof meer in het ontwikkelen dan in het managen van een team”.

 

Zunobri is dan ook zeer in haar nopjes dat het direct na het succesvolle seizoen met haar vorige hoofdtrainer, alweer een nieuwe hoofdtrainer heeft kunnen aantrekken en hoopt daarmee dat haar toekomst net zo positief is als afgelopen jaar.