Geraniumactie 2009

Wil jij ook blijven korfballen? Dan is de hulp van iedereen hard nodig. Op woensdag 6 mei moeten we 1.000 geraniums verkopen om onze vereniging financieel gezond te houden.

Geraniumactie2009

Beste jeugd, senioren en ouders, Wil jij ook blijven korfballen? Dan is de hulp van iedereen hard nodig. Op woensdag 6 mei moeten we 1.000 geraniums verkopen om onze vereniging financieel gezond te houden.
Om de verkoop vlotter te doen verlopen zou het mooi zijn als er vóór de actie al zoveel mogelijk bestellingen geplaatst zouden zijn. Maak je familie, buren, kennissen en collega’s enthousiast voor het kopen van deze prachtige geraniums.
Ze kunnen kiezen uit zowel hangend als staand in allerlei mooie kleuren. Prijs………..

We verwachten dat iedereen vanaf de D-pupillen tot en met de Midweek op 6 mei meehelpt. Want vele handen maken licht werk!!! De bestellingen dienen uiterlijk zaterdag 2 mei in het bezit te zijn van René Bloema. Dit kan telefonisch op 0594 -505220 of per mail secretaris@zunobri.nl
Over het meehelpen en het meerijden met auto worden jullie telefonisch benaderd.We stellen het echter zeer op prijs als jullie je voor woensdag 22 april via bovenstaand mailadres opgeven. Geef daarbij ook even aan of je de beschikking hebt over een auto. Dit scheelt ons een hoop tijd.


We zien iedereen op Woensdag 6 mei van 18.00-20.00 uur verzamelen in 't Thuusvak
Vanaf 17.30 uur soep en broodjes!

Alvast Bedankt!

Het bestuur van Zunobri