Suikerbroodactie 2010

Vind je het ook zo leuk om te korfballen? En daarnaast deel te nemen aan diverse activiteiten van Zunobri. Dan is de hulp van iedereen hard nodig om geld binnen te halen en 500 suikerbroden te verkopen.

Druk hier voor de oproep in Word

Om de verkoop vlotter te doen verlopen zou het mooi zijn als er vóór de actie al zoveel mogelijk bestellingen geplaatst zouden zijn. Maak je familie, buren, kennissen en collega’s enthousiast voor het kopen van deze heerlijke suikerbroden. Prijs € 3,70 per stuk.

In tegenstelling tot de voorgaande jaren vindt de verkoop plaats op de maandagavond in plaats van de dinsdagavond, de trainingsavond. Zo kan iedereen blijven trainen. De suikerbrodenactie kan alleen maar een succes worden als iedereen de maandagavond meehelpt. Bij onvoldoende deelname op de maandagavond gaat de verkoop alsnog naar de dinsdag.

We verwachten dat iedereen vanaf de E-pupillen tot en met de Midweek op maandag 6 december meehelpt. Want vele handen maken licht werk!!! 

De bestellingen dienen vóór donderdag 2 december in het bezit te zijn van René Bloema.
Dit kan telefonisch op 0594 -50 52 20 of per mail rene.bloema@hetnet.nl

Over het meehelpen en het meerijden met auto worden jullie telefonisch benaderd.

We stellen het echter zeer op prijs als jullie je vóór maandag 29 november via bovenstaand mailadres opgeven. Geef daarbij ook even aan of je de beschikking hebt over een auto. Dit scheelt ons een hoop tijd. 

We zien iedereen op 

Maandag 6 december

van 18.00-20.00 uur

verzamelen in 't Thuusvak 

Vanaf 17.30 uur soep en broodjes!

Alvast Bedankt!

                                                      Het bestuur van Zunobri