Slotdag Zunobri (Digitaal opgeven)

Korfbalvereniging "Zunobri"  organiseert

Tentenkamp, Mixtoernooi en BBQ - Geef je hier digitaal op!

Ter afsluiting van het seizoen 2010-2011  op vrijdag en zaterdag  24 en 25 juni 2011

Tentenkamp (vanaf vrijdag 24 juni 19.00 uur)

Wat houdt het tentenkamp in? Het is de bedoeling dat alle jeugd in tentjes gaat overnachten van vrijdag op zaterdag. De jeugdcommissie zal dan enkele spellen 's avonds organiseren en daarna vroeg op bed... 's Ochtends een ontbijtje en de dag fit beginnen voor het mixtoernooi.

Mixtoernooi (zaterdag 25 juni - 11.00 - 15.30 uur)

Wat houdt het mixtoernooi in? Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk leden, ouders, broertjes en zusjes meedoen aan dit toernooi. Zo leren we ook de ouders en andere familieleden eens kennen en op hun beurt maken zij het korfbalspelletje eens van dichtbij mee. Er worden gemixte teams samengesteld waarin alle leeftijden zullen voorkomen. Dus bijvoorbeeld 2 ouderen, 2 jongeren, 2 jonkies en 2 mini's. De teams worden door de technische commissie zoveel mogelijk op gelijke sterkte ingedeeld. Er zijn twee korven waarop je kunt scoren; een kleine en een grote korf. Het gaat dus om de lol en niet zozeer om het winnen. Graag een blauw en wit shirt meenemen.

BBQ (zaterdag 25 juni - 17.00 - 21.00 uur)

Wat houdt de barbecue in? Na het toernooi kan iedereen zich thuis even opfrissen cq. douchen en kan er 's avonds lekker worden gegeten. De activiteitencommissie zal zorgen voor de lekkere hapjes, een  vleesschalen, salades, brood en allemaal andere lekkere dingen. Voor de ouderen (B-aspiranten t/m senioren) is de bijdrage 10,00 Euro en voor de jongeren (pupillen t/m  C-aspiranten) is de bijdrage 5,00 Euro per persoon.

Tijdens de BBQ zullen er een aantal zaken de revue passeren: Wie is de vrijwilliger van het jaar en andere bijzondere vermeldingen.

Wil iedereen zijn eigen tuinstoel, bord en bestek meenemen?!

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met  Matthijs Slager 507357  of Mariëlle Smit-van der Zee 211555

Graag de opgavenstrookjes zo spoedig mogelijk inleveren bij de activiteitencommissie, of terugmailen naar jaczunobri@hotmail.com

OPGEVEN VOOR ZATERDAG 18 JUNI!!


Gelieve op de avond voor aanvang BBQ te betalen.

Allemaal gewoon meedoen en dus tot ziens op vrijdag en/of zaterdag 24/25 juni !

Bestuur KV Zunobri
{rsform 11}