Suikerbroden Actie 2011

Beste jeugd, senioren, trainers en ouders,

Vind je het ook zo leuk om te korfballen? En daarnaast deel te nemen aan diverse activiteiten van Zunobri? Dan is de hulp van iedereen hard nodig om zoveel mogelijk suikerbroden te verkopen en daarmee geld binnen te halen.

 

Net zoals vorig jaar vindt de verkoop plaats op de maandagavond in plaats van de dinsdagavond. De suikerbrodenactie kan alleen maar een succes worden als iedereen de maandagavond meehelpt!!!

We verwachten de inzet van iedereen vanaf de E-pupillen tot en met de Midweek op maandag 12 december. Want vele handen maken licht werk!!!

Om de verkoop vlotter te doen verlopen zou het mooi zijn als er vóór de actie al zoveel mogelijk bestellingen geplaatst worden. Maak je familie, buren, kennissen en collega’s enthousiast voor het kopen van deze heerlijke suikerbroden. Prijs € 4,00 per stuk.

De bestellingen moeten vóór donderdag 8 december in het bezit te zijn van René Bloema. Dit kan telefonisch op 0594 -50 52 20 of per mail rene.bloema@hetnet.nl door gegeven worden.
Of via dit digitale formulier:

{rsform 12}

Over het meehelpen en het meerijden met auto worden jullie telefonisch benaderd.

We stellen het echter zeer op prijs als jullie je vóór donderdag 8 december via bovenstaand mailadres opgeven. Geef daarbij ook even aan of je de beschikking hebt over een auto. Dit scheelt ons een hoop tijd.

We zien iedereen op

Maandag 12 december

van 18.00-20.00 uur

verzamelen in 't Thuusvak

Vanaf 17.30 uur soep en broodjes!

Alvast Bedankt!

Het bestuur van Zunobri