Suikerbrodenactie dinsdag 13 december 2016

Suikerbrodenactie

Dinsdag 13 december 2016

 

 

Beste Leden

De jaarlijkse suiker broden actie komt er weer aan. Zoals al besproken in de ALV van gisteren is deze actie essentieel om onze begroting sluitend te krijgen.

Deur tot deur verkoop

We verwachten dat iedereen vanaf groep 6 tot en met de Midweek meehelpt. Want vele handen maken licht werk!!! We gaan in groepjes de straat op. Als je niet kunt laat dat da weten per mail. Voor ieder groepje heb ik een ouder of volwassen lid nodig met een auto om de suiker broden te vervoeren. Laat even weten of je mee kunt helpen.

 

Voor verkoop

Naast de verkoop aan de deur gaan we ook dit jaar weer werken met een intekenlijst (zie bijlage). Maak je familie, kennissen en collega’s enthousiast voor het kopen (en eten) van een heerlijk suikerbrood en laat ze de intekenlijst invullen. Lever de lijst voor vrijdag 9 december in zodat ik het totale aantal broden kan door geven aan de bakker. Als je met je lijst van te voren in je eigen straat langs de deuren gaat. Laat dan weten welke straten je hebt gedaan, dan sturen we daar geen groep je meer heen op dinsdag.

De suikerbroden komen net als vorig jaar van bakkerij Leistra en de prijs is € 3,50 per stuk en 3 voor € 10,00 (je kunt ze prima invriezen).

Druk hier voor de intekenlijst

 

Tot

Dinsdag 13 december

 

Verzamelen tussen 17.30 uur en 18.00 uur in het ’t Thuusvak.

Voor de liefhebber is er soep en brood!

Verkoop vanaf 18.00 uur tot ongeveer 20.00 uur.

Alvast Bedankt!

Sytse Henstra (secretaris) & Rinke