Suikerbroodactie 2015 groot succes

Afgelopen dinsdag 9 december stonden de leden van Zunobri weer paraat voor hun club om hun jaarlijkse suikerbrood actie weer tot een goed einde te laten brengen. Dit onder leiding van onze nieuwe secretaris Sytze Henstra.


In een goed gevuld clubhuis 't Thuusvak kwamen de leden bij elkaar. Onder genot van een heerlijk stuk suikerbrood door Bakker Leistra uit Zuidhorn en een heerlijke soep met brood en knakworst werden de wijken verdeeld door Sytze Henstra en konden de broden verkocht gaan worden.
De jonge jeugd van Zunobri straalde enorm veel enthousiasme uit en ging onder leiding van hun eigen vader of moeder of hun trainer van de club de overheerlijke broden verkopen. In een mum van tijd waren de broden verkocht. Van de Admiraal Helfrichstraat tot de Borgweg in Noordhorn werden deze broden verspreid. 
Waarom deze suikerbroodactie een daverend succes is merken we ook aan het aantal broden dat die avond werd verkocht en dat is al maar liefst 750 stuks. En dan was er door de organisatie ook nog een losse verkoop geregeld zodat men wie broden had besteld deze ook nog kon afhalen bij Henstra thuis. Deze broden werden verkocht aan collega's van leden en zelfs aan de makelaar van een lid. Dus uiteindelijk werden er meer dan 750 broden verkocht.

Vanuit de wijken waar broden werden verkocht reageerden sommige bewoners zeer enthousiast en men verheugde er zich al op om volgend jaar weer nieuwe broden te mogen kopen.

Ook waren er bewoners die niet een brood kochten maar een gift gaven aan de vereniging wat zeker zeer gewaardeerd werd.

Zelfs 1 van onze sponsoren Menno Knot van "de Zaak vol Smaak" kwam zelf zijn broden halen in het clubhuis en reageerde dat hij het super vond dat zo'n kleine club zoveel voor elkaar krijgt om te blijven bestaan. Ook club van 50 sponsor Martin Nienhuis van viszaak "De Lekkere Lekkerbek werd een brood verkocht, niet voor zijn gezin maar dat hij deze lekker zelf kon opeten.

Al met al een opnieuw zeer geslaagde actie van de korfbalvereniging uit Zuidhorn en we maken ons weer op voor de suikerbroodactie 2016!