Bram Henstra wordt derde op DPT

OLDEHOLTPADE - 20 juni 2015. Het was zover voor Zunobrianen Bram Henstra en Christiaan Schaafsma en voormalig trainer Ron Berkenbosch. Het Drie Provincien Toernooi op het veld brak aan. Groningen D waar Bram in speelt en Groningen B konden helaas geen wedstrijd winnen en verloren alle 2 en werden net als Groningen C en Groningen A 3e. BramHenstra2

Bram, Christiaan en Ron werden natuurlijk eerst gepresenteerd. Groningen D begon nog goed, het werd nog 2-1 maar bij 2-2 leek alles mogelijk tegen Drenthe D. 
Helaas liepen de rood-hemden daarna uit naar 6-3 maar bij 6-4 was alles nog mogelijk. De rust was helaas 7-4. In die tijd stond Groningen B juist voor met 4-5 en leek Groningen B alles onder controle te hebben. 

BramHenstra4
Bij Groningen D ging nu alles gelijk op maar als de Groningers scoorden mikten de Drenthen ook weer 1 raak. Groningen D kwam zelfs terug tot 9-8. Maar uiteindelijk trok Drenthe D nog even door en werd het 12-8. In die tijd had Groningen B het volkomen laten liggen want na een 4-6 voorsprong werd het slordig en verloren ook de Bers met 13-9 van Drenthe.

BramHenstra3

BramHenstra

Bram speelde nu tegen Friesland maar Groningen D begon niet goed, 0-3 achter en bij rust was het al 1-6. Toch hebben de Groninger D-ers ook nu weer laten zien dat ze over veerkracht bezitten, zomaar terug naar 4-6 maar dan toch helaas net verliezen met 5-8. 
Groningen B was te moe en bovendien was het kwaliteitsverschil met de Friezen veel te groot, eenvoudige winst voor de Friezen met 3-17. Jammer maar beide teams hebben een mooie tijd gehad.